Openingsconcert en prijsuitreiking Verdi-keurmerk 2021

Op het openingsconcert van onze academie dat doorgaat in de gemeentelijke feestzaal van Sint-Lambrechts-Woluwe op vrijdag 19 november 2021 om 19.00 u, zal ook de lang verwachte uitreikingsplechtigheid van het VerDi-keurmerk 2021 plaatsvinden. Alex Christiaens is laureaat geworden van deze compositiewedstrijd van het Deeltijds kunstonderwijs en zal dan de VerDi-keurmerk trofee in ontvangst mogen nemen. Hij schreef het werk ‘Wintertime’ voor saxofoon solo. De Compositiewedstrijd VerDi-keurmerk staat onder de auspiciën van de Muziekraad Vlaanderen.
Om onze concerten te kunnen bijwonen, moet u wel een Covid Safe Ticket kunnen voorleggen. De mondmaskerplicht blijft ook gelden.
Meer info over het Covid Safe Ticket is te vinden op volgende link: https://www.brussel.be/covid-safe-ticket