Oproep muzikanten: MUZIEKFEEST 2022

 

Ben je muzikant, speel je solo of in een band, woon je in Ukkel en heb je vooral veel zin om jouw talent met je wijk te delen? 
Dan is vrijdag 17 juni jouw kans! In het kader van het Muziekfeest organiseren we concerten bestaande uit lokaal talent!

Stuur ons voor 31 maart jouw kandidatuur en een démo (.mp3, Youtubelink, Soundcloud, ect.) en een kleine voorstelling van jou/ jouw groep. De concerten kunnen plaatsvinden aan je eigen huis maar ook op een andere openbare plek in de buurt. 
Geef dus goed aan waar je gesitueerd bent ik Ukkel zodat we kunnen beslissen waar we je laten spelen. Dit jaar leggen we de nadruk op comfort, veiligheid, muzikale diversiteit en aanwezigheid in de hele gemeente. Waardoor de dienst maximaal tien concerten organiseert. Maar de gegevens van de niet-geselecteerde muzikanten houden we graag bij voor andere kansen.

De gekozen muzikanten ontvangen een financiële vergoeding van 200 euro per persoon. Let wel, de vergoeding wordt gelimiteerd tot maximaal 3 personen per groep.
De geselecteerde muzikanten zullen tevens door de dienst cultuur worden begeleid bij de organisatie van hun concert in hun wijk of in een naburige wijk.

De gemeente kan indien nodig zorgen voor elektriciteit en Nadarhekken. De dienst geeft aan alle muzikanten een flyer om zelf in hun buurt te verspreiden en verzorgt de algemene communicatie in de gemeente.
Het formulier kan helpen om je kandidatuur op te stellen maar is niet verplicht te gebruiken. 

Meer info via cultuur@ukkel.brussels en 02/ 605 15 30.

CONTACTEER ONS:
SERVICE CULTURE D’UCCLE | DIENST CULTUUR VAN UKKEL
Rue de Stallestraat 77 – 1180 Uccle | Ukkel
culture@uccle.brussels – 02/ 605 15 30
Site internetPage Facebookpagina